Presseomtale

seoghoer

Se & Hør, oktober, 2016:
» – Noe av det viktigste livet har lært meg er tilstedeværelse her og nå. Å sette pris på de gode øyeblikkene»
Les artikkelen her


VG Livet, mars, 2016:
Hun var supermodell, millionær og «face of the 80’s», men syntes livet var et mareritt. I dag er Anette Stai (55) seg selv – og våger seg til og med ut på catwalken.
Les artikkelen herVGmars2016

VAKRE hjem – sommeren 2016:
«Sødmefylt i Syd-Frankrike» Helt siden hun var 21 år har Anette Stai hatt hus i Mougins i Frankrike. Hun elsker området, og for fire år siden kjøpte hun og mannen Jan en ny feriebolig i denne landsbyen.
Les artikkelen herVakrehjem2016

INmagasinet nr 1 – 2016:
«
Som liten hang hun i trærne på landet. Moren fikk henne hjem ved å blåse i et horn. År senere fartet hun New York – Paris som modell, men ex.phil på Blindern skapte langt større begeistring. Nå får hun bruk for alle «tilfeldighetene»
Les artikkelen herKK

KK april 2016:
Forsiden på KK med lang mohairjakke og lintopp fra Anette Stai kolleksjonen min.


Artikkel fra Basic.no – januar 2016:
Anette Stai i vårprakt: Som modell vet Anette hvordan plagg skal sitte. Og ikke minst hvordan de skal føles behagelige på kroppen.
Les artikkelen og se bildene her


Artikkel fra Tekstilforum – 4. februar 2015:
Anette Stai er et navn de fleste i bransjen kjenner. Sammen med eks-Zenon eier Anne Nybø sitter hun nå i et showrom på Skarpsno og selger egendesignet kolleksjon for Møre Konfeksjon, Anette Stai Classics.
Les artikkelen her


Artikkel fra Amta.no – 30. januar 2014:
– Vi skal ikke kimse av A4-livet. Det er ingen selvfølge å fikse det. Det har jeg sett mange eksempler på, sier supermodellen fra Nesodden, Anette Stai (53).
Les artikkelen her


Artikkel fra KK Stil 3-2014:
Anette Stai har vært kledd i alle slags kreasjoner som toppmodell, men da hun selv skulle designe, ville hun lage noe for hverdagen.
Les artikkelen her


Artikkel fra Tara:
Heldigvis fikk Anette Stai (54) en infeksjon etter en operasjon i foten. Dermed kunne hun selge alle de høyhælte skoene og bli litt mer avslappet. Nå elsker den tidligere toppmodellen…
Les artikkelen her