Velkommen til min verden!

Jeg var den unge guttejenta som skulle bli veterinær, men som ved en tilfeldighet endte opp som supermodell i de store motemetropolene som Paris, Milano, Roma og New York etter å ha vunnet en modellkonkurranse som het Face og the 80s. Og plutselig befant jeg meg på forsider av blader jeg aldri hadde hørt om som Elle, Vogue, Bazaar, Glamour og Cosmopolitan. Et sjokk for meg, og sikkert også for min familie.

Illustrasjon

Etter 10 år med mer eller mindre aktiv jobbing som modell, fikk jeg barn og hoppet av karusellen, og siden den gang har jeg gjort mye forskjellig.

Jeg ga ut bok om modellyrket, Crazy Business, var Motefotograf med eget studio, sjefsredaktør for motebladet Tique, arrangerte seminarer for ”glede og utvikling” og studerte pedagogikk på Blindern. Jeg ble  mamma til Nicolas og Alexander, samt bonusmor for to gutter til. Og så PR-ansvarlig for Louis Vuitton i Norge gjennom flere år.

En drøm gikk i oppfyllelse da jeg begynte å lage min egen kleskolleksjon. Mange år i motebransjen med mye ulik erfaring har gitt meg en fin plattform og et godt kontaktnett til denne fantastisk morsomme og krevende oppgaven jeg har kastet meg uti. Jeg ønsker å lage en kleskolleksjon for kvinner 30+ i gode og naturlige kvaliteter, med behagelige og kule basisplagg som passer kvinner med og uten former. Klær til å bli glad i, og som jeg vil ha i mitt eget klesskap.

Anette Stai signatur

 

... plutselig befant jeg meg på forsider av blader jeg aldri hadde hørt om