Om Anette Stai

Anette Stai har et internasjonalt motenavn som gjenkjennes av både moteeliten og ”folk flest”. I 1980 ble hun kåret til ”Face of the 80s” og regnes for å være Norges første supermodell. Siden den gang har hun gjort store internasjonale oppdrag verden over. Hennes status som modellikon er utgangspunktet for å bygge et klesmerke basert på denne posisjonen.

.

Etter å ha startet som gjestedesigner i samarbeid med en mindre norsk produsent har Anette Stai nå tatt steget videre og skapt et fullverdig motebrand med internasjonalt potensiale. Tanken bak det hele er å inspirere kvinner til å finne sin personlige stil

Anette Stai Collection sin målgruppe er kvinnen som er eventyrlysten og leken. Hun er glad i nordiske tradisjoner, men ser utover til verden for inspirasjon og impulser. Hun er en spennende blanding av sporty, feminin, urban og laid-back. Hun deler tiden sin mellom familie, hjem, karriere, venner, storby og landliv og blander dette sømløst til et liv i stadig bevegelse.

Designet i Anette Stai Collection er en forlengelse av Anettes egen personlige stil. Den er leken, bohemsk og stilfull, samtidig som den er behagelig og sporty – den står med ett ben i internasjonal mote og ett ben i en komfortabel hverdagsstil. Dette skaper en spennende miks mellom temaer for kollekjonene.

• Nordisk bohem: Lekent, behagelig og detaljrikt
• Avslappet romantikk: feminint, uformelt og pent
• City Cool: tøft, sporty og rocka